ABOUT
TUS atelier werd opgericht door Gaelle Vervaeke uit Westouter

fotocredits @studioJPO


TUS atelier

Januari 2018 - hedenInterieurarchitect

September 2011 - hedenLUCA School of Arts

Master - interieurarchitectuur

September 2010 - juni 2011


Bachelor - interieurarchitectuur

September 2009 - juni 2010Kask en Concervatorium / HOGENT en howest

Bachelor - Interieurvormgeving

september 2006 - juni 2009

 

 

 

THIS IS ME! Gaëlle, leading lady achter TUS atelier.Interieurarchitect, boysmom & gepassioneerd door alles wat met interieur te maken heeft!


Mijn hart maakt altijd een sprongetje bij het zien van leuke interieurs, toffe decoratie, unieke accessoires of hippe spulletjes. De stap om eerst interieurvormgeving en daarna interieurarchitectuur te gaan studeren was dan ook een logisch gevolg. Na mijn opleiding en gewerkt te hebben bij verschillende architectuurbureaus, had ik nog altijd niet het gevoel van ja dit is het nu helemaal wat ik wil gaan doen.

 

Ik hou van creativiteit, grafisch ontwerp, interieur en architectuur. Ik hou van snuisteren achter dat ene leuke object. Ik hou van organiseren, ondernemen en andere mensen verrassen. Ik hou van mama zijn.

 

Mama worden, een rollercoaster aan emoties. Die eerste maanden waren overweldigend, maar het mama worden heeft er wel voor gezorgd dat ik met mijn vele interesses eindelijk wist wat ik wilde doen en zo werd een idee plots werkelijkheid en ontstond TUS atelier.

 

TUS, West-Vlaams voor THUIS. Thuiskomen, een zalig gevoel! TUS omvat het helemaal voor mij. Mijn affiniteit met interieur EN leuke objecten.

 

Naast de leuke interieurproducten die je op TUS atelier kan terugvinden, kan ik jou als interieurarchitect ook helpen bij het stylen of herinrichten van jouw woning (totaalrenovatie, het aanpakken van één specifieke ruimte, kleuradvies,...), handelszaak (totaalrenovatie, re-styling n.a.v. nieuwe collecties,...) of diverse projecten (vastgoedstyling, fotografiestyling,...)


Van een leuk idee tot een uitvoerbaar geheel. Ik help je graag om je project verder uit te werken met de nodige aandacht voor details, materialen, verfijning en beleving.

 

© Copyright TUS atelier 2021. All Rights Reserved.